Bedrijfscatering

 

catering-kerst-2010_14Bedrijfscatering à la carte

Bij Jan Willem verzorgt op elke locatie uw bijeenkomst, feest, of jubileum. Zowel bij uw bedrijf als op elke andere gewenste locatie.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld:

Vergadering
– Zakendiner
– Bedrijfspresentatie
– Personeelsfeest
– Opening
– Jubileum

Bij catering op locatie verzorgen wij niet alleen de culinaire invulling; ook voor de inrichting nemen wij u de zorg uit handen. Uiteraard in de stijl van uw feestlocatie. In een persoonlijk gesprek en eventueel na bezichtiging van de locatie, maken wij graag een vrijblijvende offerte.

Vergaderen in stijl

Onze eigen locatie de Veenderhoeve in de Klomp, tussen Ede en Veenendaal, leent zich uitstekend voor vergaderingen. Deze prachtige locatie is voorzien van WiFi, airconditioning en een geluidsinstallatie. Uiteraard kunnen wij zorgen voor hulpmiddelen als een beamer, scherm en flipover. Daarnaast kunt u terecht op één van de vele andere locaties die Bij Jan Willem voor u kan regelen.

U kunt gebruik maken van onze vergaderarrangementen, maar uiteraard kunnen wij voor u een voorstel op maat maken. Op onze locaties zijn ook vele mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten.

Ook kunt u uw (product)presentaties, relatiedagen of ander evenementen laten verzorgen door Bij Jan Willem. Wij nemen graag contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken.

Zakendiner: ideale mix van business en pleasure

Wij verzorgen een zakendiner tijdens of direct na een bijeenkomst in bijvoorbeeld de Veenderhoeve in de Klomp (tussen Ede en Veenendaal). Uiteraard kunnen wij het diner ook verzorgen bij u op de zaak of op één van onze andere locaties. De keuken van de Veenderhoeve is voor een groot deel mobiel. Hierdoor kunnen we op iedere locatie een perfect diner verzorgen. De culinaire invulling wordt op uw wensen afgestemd.

Bedrijfspresentatie: wij zorgen voor de juiste ingrediënten

Bij Jan Willem is dé ideale locatie voor elke bedrijfspresentatie. De verschillende locaties kunnen helemaal naar uw wens worden ingericht. Wij bieden locaties voor zowel informele als formele evenementen. U kunt hier uw productpromoties of -presentaties, relatiedagen of ander evenementen organiseren. Wij richten de zaal naar wens in, zodat het past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Uw evenement een succes
Ook kunt u  uw productpromoties of -presentaties, relatiedagen of andere evenementen laten verzorgen door Bij Jan Willem. Naast de catering verzorgen wij ook alle nodige ingrediënten om uw evenement tot een succes te maken!

Uw personeelsfeest, hét feest van het jaar

Is uw bedrijf toe aan een feest? Graag bespreken wij uw wensen en maken wij samen met u een programma dat past bij uw bedrijf. Voor de invulling hebben wij vele suggesties. Wilt u bijvoorbeeld live entertainment? Bij Jan Willem verzorgt het allemaal!

In onze locatie de Veenderhoeve in de Klomp zijn diverse teambuildingsactiviteiten mogelijk, zoals klootschieten, een kennismakingscursus nordic walking, of een trommelworkshop. U kunt natuurlijk ook kiezen uit één van onze andere locaties. Wij verzorgen de catering ook op uw eigen locatie. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag alle mogelijkheden.

Maak van uw opening een vliegende start!

De opening van een nieuw bedrijf of nieuwe vestiging; daar wilt u graag even bij stilstaan. Bovendien is het een mooie gelegenheid om een goede eerste indruk te maken. Neem geen risico, maar vertrouw op de jarenlange ervaring van Bij Jan Willem. Maak van uw opening een vliegende start!

Voor de culinaire invulling hebben wij vele suggesties. Maar wellicht heeft u nog andere wensen over bijvoorbeeld de aankleding van de locatie of (live)entertainment. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag alle mogelijkheden.

Bij Jan Willem zet jubilarissen in het zonnetje

Bent u 25 jaar in trouwe dienst? Bestaat uw bedrijf een eeuw? Wat u ook te vieren heeft, bij Jan Willem worden alle jubilarissen en andere feestvarkens in het zonnetje gezet. Een groots evenement of juist een intiem en gezellig feest: de keuze is aan u!

Persoonlijk
Wij verzorgen niet alleen de culinaire invulling, maar kunnen ook de locatie en de aankleding regelen. Voor een persoonlijk en perfect georganiseerd feest!

 

Wij stellen graag een programma met u op.
Top