Catering bij u thuis

Partycatering à la carte bij u thuis

Bij Jan Willem verzorgt op elke locatie uw feest of bijeenkomst, dus ook bij u thuis!

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld:

bruiloft
– huwelijksfeest
– verjaardag
– feestavond
– receptie
– diner
– brunch/lunch
– high tea
– buffetten
– barbecue
– bittergarnituren en/of andere hapjes

Voor een geslaagde feestavond

Uw bruiloft of feestavond is meer dan een gewoon goed feest. Het is een happening waarover u en uw gasten nog lang napraten. Dit feest verzorgen wij graag voor u. Bij catering aan huis verzorgen wij niet alleen de culinaire invulling; ook voor de inrichting nemen wij u de zorg uit handen. Uiteraard in de stijl van uw feestlocatie. In een persoonlijk gesprek maken wij graag een vrijblijvende offerte. Bij Jan Willem heeft mogelijkheden voor elk budget.

Uw diner compleet verzorgd!

Een geserveerd diner? Of juist een dinerbuffet? Of een combinatie van beiden? Alles is mogelijk! De culinaire invulling kan helemaal op uw wensen afgestemd worden. De keuken van Bij Jan Willem is voor een groot deel mobiel. Hierdoor kunnen we op iedere locatie een perfect diner verzorgen.

Duurzaam!
Onze gerechten worden op duurzame wijze bereid. Onze kok werkt voornamelijk met seizoensgebonden producten van Hollandse bodem. Het gebruik van seizoensproducten biedt vele voordelen. Onder andere afwisselende menu’s tegen een betaalbare prijs. Een 3 gangen diner is er al vanaf €24,50 per persoon.

Het hele jaar door barbecueën

Barbecueën is een informeel en actief onderdeel van bijvoorbeeld een feestavond. Uw gasten kunnen indien gewenst zelf hun eigen vlees bereiden! Uiteraard houdt onze kok een oogje in het zeil.

100% barbecuegarantie
Onze barbecue heeft een afzuiginstallatie waardoor u zelfs binnen kunt barbecueën. Daardoor bieden wij 100% barbecuegarantie op bijna iedere locatie. Ook op onze eigen locatie De Veenderhoeve in De Klomp (tussen Ede en Veenendaal) geven wij 100% barbecuegarantie!

Een receptie op maat

Bij Jan Willem kunt u optimaal genieten van uw receptie en hoeft u nergens naar om te kijken. Wij zorgen ervoor dat alles smetteloos verloopt. Tijdens de receptie voorzien wij uw gasten van drankjes en culinaire hapjes. Hiervoor hebben wij diverse arrangementen samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf uw receptie samen te stellen.

De keuze is aan u
Traditioneel kunnen wij uw gasten met koffie/thee en gebak ontvangen. Maar wilt u juist een feestelijke welkomstcocktail of mousserende wijn, dan kunnen wij daar ook voor zorgen. De keuze is aan u en de mogelijkheden zijn eindeloos! Kiest u voor koude en/of warme hapjes of juist een compleet buffet?

Heerlijk genieten van uw High Tea

Bij Jan Willem zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten van uw High Tea en dat u nergens naar om hoeft te kijken. Wij zorgen ervoor dat alles smetteloos verloopt. Alle gerechten die u tijdens de High Tea voorgeschoteld krijgt zijn gemaakt van duurzame streekproducten. Bij Jan Willem heeft een speciaal High Tea arrangement samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf uw High Tea samen te stellen.

Voor een jubilaris of jarige job?

Ziet u Abraham? Viert u uw gouden huwelijksfeest? Bent u 25 jaar in trouwe dienst? Bestaat uw bedrijf een eeuw? Wat u ook te vieren heeft, Bij Jan Willem zet alle jubilarissen en andere feestvarkens in het zonnetje. Een groots evenement of juist een intiem en gezellig feest; de keuze is aan u!

Persoonlijk
Wij kunnen niet alleen de culinaire invulling verzorgen, maar wij regelen desgewenst ook de locatie en de aankleding. Voor een persoonlijk en perfect georganiseerd feest!

Wij stellen graag een programma met u op.
Top