Catering op locatie

De Veenderhoeve

Deze romantische Gelderse Hoeve dateert uit 1867. De authentieke details geven de locatie een unieke uitstraling.

Romantisch en authentiek. Zo beschrijven bezoekers partyrestaurant De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp, net buiten Veenendaal. Een ingrijpende verbouwing toverde de boerenschuur om tot een schitterende, knusse en klassieke partylocatie met authentieke details. De Veenderhoeve is al sinds 1986 eigendom van Bij Jan Willem.

Voor iedere gelegenheid
Zoekt u een gezellige locatie voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of sfeervol (duurzaam) diner? De Veenderhoeve is een veelzijdige locatie voor iedere gelegenheid. De locatie biedt een mooie, huiselijke zaal. Dankzij de vele authentieke ramen is de lichtinval prachtig. Door in de opstelling te variëren, richten wij deze zaal in voor iedere gelegenheid. Benieuwd naar de Veenderhoeve? Bekijk hier onze foto impressie.

Voor zakelijke bijeenkomsten leent De Veenderhoeve zich dan ook uitstekend. In De Veenderhoeve is WiFi aanwezig en de airconditioning zorgt voor een aangenaam klimaat. Wij nemen graag contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken.

Makkelijk bereikbaar
De Veenderhoeve ligt op loopafstand (150 meter) van trein- en busstation Veenendaal-De Klomp en is daarom een uiterst geschikte locatie voor gasten die met het openbaar vervoer reizen.

Oranjerie van Landgoed Maarsbergenlandgoed-maarsbergen

Landgoed Maarsbergen ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Dit authentieke landgoed beschikt over een prachtige Oranjerie. De Oranjerie ligt dichtbij het kasteel en heeft een vorstelijke sfeer. Dit gebouw leent zich uitstekend voor een chique diner of receptie.

Vorstelijk
De Oranjerie ligt dichtbij het kasteel en het bijbehorende koetshuis met stallen. Hierdoor ademt de locatie een vorstelijke sfeer. Het landgoed is omgeven door eeuwenoud groen. Dit biedt veel ruimte voor tal van grote en kleine activiteiten. Door middel van tenten kan de Oranjerie eenvoudig worden uitgebreid voor grote groepen.
De Oranjerie van Landgoed Maarsbergen is geopend van half mei tot en met oktober. In de wintermaanden is de Oranjerie van Landgoed Maarsbergen in gebruik als overwinterplaats voor vele planten.

Oranjerie van Landgoed Vollenhovenlandgoed-vollenhoven

Midden in het stijlvolle park van Landgoed Vollenhoven ligt de Oranjerie. Het bijbehorende park is rond 1805 aangelegd. Veel oorspronkelijke details zijn bewaard gebleven. Het park vormt het prachtige decor van de Oranjerie. Een bijzondere locatie voor uw diner of feest.

Stijlvolle ligging
De Oranjerie van Landgoed Vollenhoven is uitstekend geschikt voor diverse festiviteiten. Het gebouw is stijlvol in het ontwerp van het park opgenomen. De Oranjerie, in dezelfde stijl als het grote huis, ligt op een halfronde open plek in het bos. Omringt door hoge bomen vormt het gebouw één geheel met de vijver en het grote, glooiende grasveld. Het is mogelijk om op dit grasveld uw catering of buitenevenement te organiseren.

Locatie_LampegietTheater de Lampegiet

Dit theater in Veenendaal biedt een gezellige en ongedwongen sfeer. Het is een ideale locatie voor zakenlunches of feestelijke partijen. Cultuur en entertainment gaan bij theater De Lampegiet hand in hand met gezelligheid en een ongedwongen sfeer.

Zakenlunches tot feestelijke partijen
De sfeervolle publieksruimtes lenen zich uitstekend voor netwerkbijeenkomsten en recepties. Voor congressen en presentaties is de theaterzaal bijzonder geschikt. Deze zaal is voorzien van alle moderne en professionele technische faciliteiten. Theater de Lampegiet is dan ook een uitgelezen locatie voor allerlei bijeenkomsten, van zakenlunches tot feestelijke partijen.

speelmusumMuseum Speelklok

Dit vrolijkste museum van Nederland is een zeer karakteristieke locatie voor uw diner of huwelijk. Het museum is gevestigd in de middeleeuwse Buurkerk in het historisch stadscentrum van Utrecht.

Muzikaal decor
De museumstukken zijn een muzikaal en kleurrijk decor voor uw diner of feest. Door de verschillende zalen is deze locatie geschikt voor kleine en grotere groepen. Het museum beschikt over een spectaculaire glazen zaal, met een uniek uitzicht over de middeleeuwse gewelven van de Buurkerk. Natuurlijk worden de muziekinstrumenten live voor u bespeeld. Dit stemmen wij helemaal af op uw wensen.

Uw eigen locatie

Bij Jan Willem verzorgt voor u op elke locatie uw feest of bijeenkomst. Zowel catering aan huis, bij uw bedrijf of op elke andere gewenste locatie. Bij catering aan huis of op locatie verzorgen wij niet alleen de culinaire invulling. Ook voor de inrichting nemen wij u de zorg uit handen. Dit is uiteraard passend bij uw feestlocatie. In een persoonlijk gesprek en eventueel na bezichtiging van de locatie, maken wij graag een vrijblijvende offerte. Bekijk ons fotoalbum live cooking voor een sfeer impressie van een catering bij u op locatie.

Top