Dagverse maaltijden op kantoor

dagverse-lunch-1Dagverse en verantwoorde maaltijden

Gezonde voeding draagt bij aan het goed functioneren van lichaam en geest. Voeding die voldoende voedingsvezels en mineralen bevat houdt bijvoorbeeld het lichaam in goede conditie. Hierdoor kan het concentratievermogen gunstig worden beïnvloed.

Stomen
In onze keuken staan twee grote ovens (combisteamers) waarin we onze producten bereiden. De groente wordt dus niet gekookt, maar gestoomd. Dit biedt veel voordelen. Bij stomen wordt een gerecht niet in hete vloeistof bereid, maar in de stoom daarvan. Omdat er bijna geen contact is met de vloeistof, blijven mineralen en vitaminen (voedingswaarde), maar ook smaak en aroma’s beter bewaard.

In de oven
Ook vlees, vis, gevogelte en aardappelen zijn zonder veel vet in de oven te bereiden. Wij gebruiken een minimale hoeveelheid vet met zoveel mogelijk onverzadigde vetten. De mens heeft immers vet nodig. Het lichaam doet lang over het verteren van vetten. Het eten van onverzadigde vetten zorgt er dus voor dat u niet snel een hongergevoel krijgt.

Op uw gezondheid!
Wij bereiden onze gerechten op een verantwoorde manier met duurzame streekproducten. Goed voor uw gezondheid en concentratie. Daar profiteert zowel u als uw werkgever van!

Gratis maaltijd ontvangen?
Laat uw gegevens achter via ons Contact

Top