Eventverzorging

impressies_3Maarsbergen-Oranjerie_2Een ongekend evenement

U organiseert een evenement en bent op zoek naar een goede en betrouwbare partner die de volledige of gedeeltelijke catering kan verzorgen? Dan bent u Bij Jan Willem aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat iedereen blij verrast is bij binnenkomst en aan het einde met een glimlach uw evenement weer verlaat.

Locaties
Wij verzorgen niet alleen de culinaire invulling, maar denken ook mee over een geschikte locatie. Onze eigen locatie, de Veenderhoeve in de Klomp, leent zich uitstekend voor uiteenlopende evenementen. Deze locatie is voorzien van WiFi, airconditioning en geluidsinstallatie. Uiteraard kunnen wij zorgen voor hulpmiddelen als een beamer, scherm en flipover. Daarnaast kunt u terecht op één van de vele locaties die Bij Jan Willem voor u kan verzorgen. Wij helpen u graag verder!

(Buiten-) Activiteiten

U wilt lekker actief bezig zijn en tegelijkertijd genieten van de natuur? Dan is een ontspannen en verzorgde dag met één van de originele dagarrangementen iets voor u. U kunt bijvoorbeeld steppen, fietsen, wandelen, kanoën, of met kinderen de natuur te verkennen met een quiztocht.

In samenwerking met een organisatiebureau verzorgen wij ook teamtrainingen, waarin we de combinatie zoeken tussen theorie en praktijk. In beide zijn zij bedreven: “We hebben al zo lang we bestaan ervaring in het verzorgen van teamtrainingen, gericht op gedragsverandering. En ook weten we met welke activiteiten we een dergelijke training kunnen combineren om theorie en praktijk bij elkaar te brengen”. Dat levert behalve een anders-dan-anders training ook meer plezier én diepgang op dan een gemiddelde ‘dag op de hei’. En ook mooi meegenomen: van die middagdip heeft niemand meer last!

De opdrachtgever staat bij ons centraal. Wij draaien geen standaardevenementen, maar maken voor een ieder een programma op maat, afhankelijk van de doelstelling van de dag of training, de locatie en het beschikbare budget. We kijken bij buitenactiviteiten ook alvast naar mogelijke slecht-weer-alternatieven. Die kunnen we over het algemeen prima aanbieden, omdat onze partner over een groot depot beschikt met veel eigen sport- en spelmateriaal.

Top