De Veenderhoeve

Locatie De Veenderhoeve

Romantisch en authentiek. Zo beschrijven bezoekers De Veenderhoeve. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en is gelegen in het dorpje De Klomp, net buiten Veenendaal. Een ingrijpende verbouwing toverde de boerenschuur om tot een knusse en klassieke locatie met authentieke details. Sinds 1986 is de Veenderhoeve eigendom van Bij Jan Willem.

Voor iedere gelegenheid
Zoekt u een gezellige locatie voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of sfeervol (duurzaam) diner? De Veenderhoeve is een veelzijdige locatie voor iedere gelegenheid. De locatie biedt een mooie, huiselijke zaal. Dankzij de vele authentieke ramen is de lichtval prachtig. Door in de opstelling te variëren, richten wij deze zaal in voor iedere gelegenheid. Benieuwd naar de Veenderhoeve? Bekijk hier onze foto impressie.

Voor zakelijke bijeenkomsten leent De Veenderhoeve zich uitstekend. In De Veenderhoeve is wifi aanwezig en de airconditioning zorgt voor een aangenaam klimaat. Wij nemen graag contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken.

Makkelijk bereikbaar
De Veenderhoeve ligt op loopafstand (150 meter) van trein- en busstation Veenendaal-De Klomp en is daarom een uiterst geschikte locatie voor gasten die met het openbaar vervoer reizen.

Wilt u meer weten over onze schitterende locatie de Veenderhoeve of deze een keer met eigen ogen aanschouwen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0318 – 75 11 70.

 

Top