Feesten & partijen

Voor een geslaagde feestavond

Uw bruiloft of feestavond is meer dan een gewoon goed feest. Het is een happening waarover u en uw gasten nog lang napraten. Dit feest verzorgen wij graag voor u. Bij Jan Willem heeft mogelijkheden voor elk budget.

Vaste prijzen
Wij bieden in onze eigen locatie De Veenderhoeve in de Klomp, tussen Ede en Veenendaal, aantrekkelijke arrangementsprijzen aan. Hierdoor weet u vooraf wat het u kost en komt u niet voor verrassingen te staan.

Catering van Jan Willem

Bij Jan Willem verzorgt op elke locatie uw feest of bijeenkomst.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld:

bruiloft
– huwelijksfeest
– verjaardag
– feestavond
– receptie
– diner
– brunch/lunch
– high tea
– buffetten
– barbecue
– bittergarnituren en/of andere hapjes

Benieuwd naar de Veenderhoeve? Bekijk hier onze foto impressie.

Profiteer nu van onze 25% kortingsactie:

In de maanden oktober, november en december en de eerste maanden van het nieuwe jaar ontvangt u bij Jan Willem tot 25% korting wanneer u uw feest of partij in de Veenderhoeve viert. U bepaalt zelf de invulling van uw avond, of het nu een verjaardagsfeest, receptie, partij of buffet is, bij Jan Willem haalt tot wel 25% van de rekening af wanneer u uw feest viert van 2 november tot 10 december 2016 en van 1 januari tot 30 april. Benieuwd naar onze actie? lees hier meer.

Bij catering aan huis of op locatie verzorgen wij niet alleen de culinaire invulling, maar ook voor de inrichting bent u bij Jan Willem aan het juiste adres. Uiteraard in de stijl van uw feestlocatie. In een persoonlijk gesprek en eventueel na bezichtiging van de locatie, maken wij graag een vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0318 – 75 11 70.

Top