Vergaderen

etenVergaderen in stijl

Onze eigen locatie De Veenderhoeve in de Klomp, tussen Ede en Veenendaal, leent zich uitstekend voor vergaderingen. Deze stijlvolle locatie is voorzien van wifi, airconditioning en geluidsinstallatie. Uiteraard kunnen wij zorgen voor hulpmiddelen als een beamer, scherm en flipover. Bekijk ons fotoalbum vergaderen voor een sfeer impressie.

U kunt gebruik maken van onze vergaderarrangementen, maar uiteraard kunnen wij ook speciaal voor u een voorstel op maat maken. Op onze locaties zijn ook vele mogelijkheden voor teambuildings- activiteiten. Daarnaast kunt u terecht op één van de vele andere locaties die Bij Jan Willem voor u kan regelen.

Ook kunt u uw (product)presentaties, relatiedagen of ander evenementen laten verzorgen door Bij Jan Willem. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Profiteer nu van onze 25% kortingsactie:

Boekt u uw vergadering in het laagseizoen dan profiteert u van onze 25% kortingsactie. Stel zelf uw wensenpakket samen en wij halen tot wel 25% korting van de rekening af. Benieuwd naar onze actie? Kijk op onze actiepagina of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Bel 0318 – 75 11 70 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Top