Over Jan Willem

Jan Willem van de CraatsBij Jan Willem vindt u in de “Veenderhoeve”. Bij Jan Willem werkt vooral met verse streek- en seizoens- producten. Want vlees, vis en groenten zijn het allerlekkerst in het seizoen. Bij Jan Willem weet u één ding zeker: eerlijk eten voor een goede prijs.

Catering & locatieverhuur

Van kleins af aan groeide Jan Willem op rond de Veenderhoeve, een familiebedrijf waar sinds 1986 in Veenendaal- de Klomp partijen en feesten gehouden kunnen worden. Vanuit de Veenderhoeve wordt er ook op locatie bij particulieren en bedrijven catering verzorgd. 

Over Jan Willem

Met deze unieke locatie ben ik opgegroeid: evenals met de passie voor koken en lekker eten. Vanaf mijn 10e jaar stond ik hier voor mijn ouders eieren te pellen op een omgekeerd groentekratje in de keuken van de Veenderhoeve. Als 2e generatie van de Craats zet ik me sinds 2002 fulltime in voor het bedrijf. Ik geloof dat als wij bewust duurzaam met voedsel omgaan wij kunnen bijdragen aan een betere wereld en toekomst; niet alleen voor onszelf, maar ook voor volgende generaties. Want net als u en ik, moeten zij met passie kunnen genieten van koken en lekker eten zoals wij nu.

Bij Jan Willem in de Veenderhoeve! 

Voor een goed verzorgde catering moet je bij Jan Willem zijn zeggen ze, zo zijn we ook op de naam gekomen. Ik hoop u snel te mogen begroeten in de Veenderhoeve bij Jan Willem!

Jan Willem van de Craats

Top